Basketbalteams Flying Red starten seizoen met winst

RODEN- Flying Red U14 versloeg Celeritas Donar U14 op 15 september 2018 overtuigend tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen met 42-28. Met een enigszins gewijzigde team samenstelling, nieuwe trainers en een nieuwe coach stonden de basketballers van Flying Red afgelopen zaterdag te trappelen om hun eerste wedstrijd te spelen. Ze werden hierbij enthousiast gesteund door het aanwezige publiek. De tegenstander was het sterkte team U14 van Celeritas Donar afkomstig uit de stad. De eerste twee kwarten liepen beide ploegen mooi gelijk op en bij rust was de stand 16-16.
Tijdens het derde kwart wist Flying Red uit te lopen door flink te scoren en tevens sterk te verdedigen. Het vierde kwart wisten ze de voorsprong verder te vergroten wat resulteerde in een eindstand van 42-28 in het voordeel van de thuisploeg.
Ook de heren van Flying Red waren succesvol. Het eerste team won met 89-55 van Twente Buzzards uit Hengelo en staat na één speelronde op doelsaldo boven aan in de  landelijke 2e klasse. Kort om: een prachtige start om het seizoen mee te beginnen! Mocht je interesse hebben om ook te gaan basketballen. Je kunt 3 keer vrijblijvend meetrainen. Stuur voor de trainingstijden even een mailtje naar: info@flyingred.nl