Marum bereidt zich voor op zinderende feestweek


MARUM Over een kleine 2 maanden is het alweer zover! Feestweek Marum, de 23e editie! En wij zien jou graag meedoen! Want wie wil nu niet, los van alle gezelligheid, 200 euro winnen? Wat is daar allemaal voor nodig? Geef jezelf samen met anderen op en doe als team mee aan de volgende 6 onderdelen tijdens de Feestweek Marum: Paintball, Levend Ganzenbord, Marum’s TALENT of Duo Dance-competition, Bierpong, het Volleybaltoernooi en de traditionele Autopuzzelrit. En win die EUR 200! De feestweek wordt gehouden van 28 mei tot en met 1 juni.

Volop entertainment

Feestweek Marum, vijf dagen lang feest voor jong en oud, namelijk vanaf dinsdag tot en met zaterdag. We pakken in de feesttent groots uit: op de donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag, is het een Hollandse Avond. De grootste artiesten van deze dag zijn de coming star Marco Schuitemaker, de superster Jannes en de nooit stoppende Gebroeders Ko. De vrijdag is van een totaal andere opzet: we beginnen de avond met het populaire bierpong. Bij bierpong moeten de spelers een balletje over de tafel gooien om te proberen dit balletje in de bekeropstelling van de andere spelers terecht te laten komen. Deze bekers zijn gevuld met bier. De muzikale aankleding is in handen van één van de meest populaire clubDJ’s van dit moment. Als hoogtepunt van de avond hebben een, vooral bij de jeugd, populaire rapartiest (nog verrassing). Vorig jaar was het de nu immens populaire Bizzey; dit jaar doet onze artiest daar niet voor onder! en DJ Arno Schaddé sluit de avond af. Zaterdag, de uitsmijter met een van de beste live-bands van Nederland: The Nightflight. Kijk maar op internet/you tube, en je weet wat je in de tent krijgt; gewoon super! En voor alles geldt weer: gratis entree. Ook dit jaar is onze DJ Olaf in de tent aanwezig. Kortom, de Hemelvaartsweek is een week om vrij te houden.

Marum’s Talent en Duo Dance op woensdag 29 mei Dit jaar kun je weer meedoen met Marum’s TALENT. Kun je iets unieks, zingen, dansen, of totaal iets anders…laat het zien op het podium in onze feesttent. Daarnaast, dus los van Marum’s TALENT, organiseren we dit jaar iets geheel nieuws: Duo Dance competition. Dit populaire dansonderdeel is momenteel zeer populair; doe met z’n 2-en je favoriete dansact na. Het grote succes van vorig jaar maakt dat wij opnieuw een groot Paintball-gevecht gaan organiseren op dinsdag 28 mei. Paintball! Klaar voor veel verf en de welbekende blauwe plekken?

Eisen: Je team bestaat uit maximaal 10 deelnemers, Je bent allemaal 18+, 16+ is toegestaan met toestemming van ouders/verzorgers. Er wordt gespeeld in 2 poules van 5 teams. Het best verkleedde team ontvangt 500 paintballs extra. Inleg € 200,- per team. Op de vrijdagavond het Levend Ganzenbord; op de fiets langs een feestelijk parcours door Marum. Na het succes van de vorige jaren, staat de woensdagmiddag opnieuw in het teken van de kinder-bingo-disco. Een spannende middag waar alle kinderen mee kunnen doen aan de bingo met fantastisch leuke prijzen. Na afloop een pure kinderdisco. Voor deze middag krijgen de kinderen speciaal een ‘flyer’ op school uitgereikt; hiermee maken de kinderen kans om een mooie prijs te winnen tijdens deze middag. Omdat deze woensdag een normale schooldag is, starten we om 15.00 uur! Tijdens de donderdagochtend is er gelegenheid om een Hemelvaartkerkdienst bij te wonen in de feesttent, de Hemelvaartsmiddag is voor het Grote Volleybaltoernooi om 14.00 uur. Op de zaterdagmiddag houden we het Open Marumer Dartstoernooi en op diezelfde avond kunnen de liefhebbers van de Autopuzzelrit hun hart weer ophalen. Voor we slotfeest induiken kunnen voetballiefhebbers hun hart ophalen: in de feesttent kun je namelijk live de finale van de Championsleague zien op een groot LED beeldscherm; zaterdag 1 juni. Opgave is gewenst. Geef je voor de verschillende onderdelen zo snel mogelijk op! VOL+VOL! Uiterlijk voor 20 mei as. Voor meer informatie en opgave kun je terecht bij op onze site www.feestmarum.nl. Opgave per email kan via andries@feestmarum.nl.