250 ladies op bezoek bij Intersport

roden intersport ladies night 3

‘Wat doen jullie hier?’

RODEN – Ga er maar aan staan. Een uitnodiging voor de Ladies Night bij Intersport Roden. Thema: Ibiza. Daar moet je als mannelijke verslaggever blij mee zijn. Terecht, want het evenement mocht er zijn. Met 250 dames was de opkomst goed. Het aanbod gevarieerd en de modeshow prachtig.

‘Wat doen jullie hier, dit is een Ladies Night. Héé, dit is alleen voor vrouwen hoor’. En zo ging het door en door. Vrouwen wilden het weten: een avondje zonder mannen. Ongestoord in de winkel kijken- er waren aantrekkelijke kortingen- en gadgets. Andere ondernemers- waaronder Bertjan Stadman (nog een man dus) en Anneke Thie- bouwden een tijdelijke shop in de Intersport. Er was een verloting, goodiebags en ander vertier. Axel de Meijer (ook man) verzorgde het geluid tijdens de modeshow, waarop de kinderen van Emiel en Catrin en vrouwen als Kyra Struik en Helga Halma de show stalen.

Emiel van der Heide zat aanvankelijk buiten. Ook hij voelde zich kennelijk wat ongemakkelijk bij dit vrouwelijke geweld. Buiten stond ook een hot tub van Protest. Vrouwen die er in klommen, maakten kans op een nieuwe bikini. ‘Geweldig ding’, wist Van der Heide, die tijdelijk – Protest leverde twee showmodellen- een exemplaar in de tuin had en daar ten volle van genoot. Hoewel de dames de hot tub leuk vonden, dook niemand er in. Daar waren toch weer mannen voor nodig. Axel de Meijer (weer hij) was de eerste die een duik nam. Niet bekend is of hij een bikini won.

De Ladies Night voorziet in een behoefte dus. Anders is de hoge opkomst niet te verklaren. Waarschijnlijk winkelt het voor de vrouw zonder man prettiger. Of zo. Ze hebben de tijd. Kunnen tig keer passen zonder dat iemand van het andere geslacht staat te drammen. Vandaar ook dat ladies als Harriet van Zonneveld, Fieneke Groenewold, Greetje van der Veen, Meta Suurd, Miranda Wekema, Harriet Baving, Saskia Jansen, Anneke Douwes, Nienke Westerveld, Trea Krol, Wilma van Zonneveld en Marjet Visser en tientallen anderen zo’n tevreden indruk maakten. Op naar de volgende Ladies Night. Is voor de man- lekker rustig alleen thuis- ook wel lekker.