Aantal groene kliko’s Noordenveld niet geleegd

NOORDENVELD – Is jouw groene kliko niet geleegd op de dag dat -ie bij de straat moest? Dat kan kloppen. Van begin juni tot en met 14 september 2018 zamelt de gemeente Noordenveld het gft-afval wekelijks in. Veel inwoners maken hier gebruik van. Om dit mogelijk te maken, heeft de gemeente Noordenveld de bekende ophaalroutes uitgebreid en deels gewijzigd. Hierdoor, en door wegwerkzaamheden onderweg, gaf het navigatiesysteem op bepaalde punten andere routes aan. Het gevolg was dat een aantal containers niet geleegd is tijdens de extra inzamelronde. De gemeente is druk bezig om het probleem op te lossen.

Vanwege de extra inzameling is er geen mogelijkheid om tussen de ophaaldagen door de meldingen van niet-geleegde containers alsnog op te lossen. De gemeente vraagt om begrip hiervoor en verzoekt inwoners om hun gft-container de volgende week alsnog aan te bieden.

De extra inzameling gebeurt op een andere dag (en tijd) dan gebruikelijk. Op de AfvalWijzer-app staat wanneer de gft-container in uw straat wordt opgehaald.