Mark’s Eethuys: een aanwinst voor Nieuw Roden

nieuw roden marks eethuis

NIEUW RODEN – Zaterdag werd Mark’s Eethuys aan de Esweg 27A in Nieuw Roden officieel geopend. En zonder overdrijven kan nu al gesteld worden dat het bedrijf van de jonge ondernemer Mark Dijk (27) een aanwinst voor het dorp is. ‘Eigenlijk ben ik hier in april al begonnen. Ik heb de afgelopen maanden gebruikt om de klanten te leren kennen. Ik had al langer in m’n hoofd om te gaan verbouwen en dat is er nu van gekomen. Ik hecht erg aan kwaliteit. Dan maar wat vaker schoon vet in de oven. Ik weet ondertussen wat de klanten hier willen. Gelukkig werd het de afgelopen maanden steeds drukker’, zegt Mark, die ondanks zijn nog jeugdige leeftijd al een schat aan ervaring in deze branche heeft. Bij Mark’s Eethuys kan men behalve de gebruikelijke snacks terecht voor koffie op het prachtige terras maar zeker ook voor een goede lunch met ondermeer Panini’s en warme en koude broodjes. Ook aantrekkelijk zijn Mark’s Burgers van honderd procent rundvlees en al even lekker zijn Mark’s Specialiteiten. In het kader van de opening verspreidde Mark huis-aan-huis vierduizend zakjes waar mensen een gratis (tot 7 september) portie patat in kunnen krijgen. ‘Ik heb rotsvast vertrouwen in mijn zaak. Service en kwaliteit zijn belangrijk. Dit is een prima plek en ondertussen weten de mensen wat ik te bieden heb. Laat ze maar komen in mijn prachtig vernieuwde zaak.’ Openingstijden: maandag en dinsdag van 16.00 uur tot 21.00 uur en woensdag tot en met zondag van 11.30 uur tot 21.00 uur. Van oktober tot en met maart is de zaak op dinsdag gesloten.