Albert Flik onmisbare schakel in Dream Team VV GOMOS

NORG – Afgelopen week ging de Krant op zoek naar het Dream Team van vv GOMOS. Vele voetballiefhebbers die de club een warm hart toedragen brachten afgelopen week hun stem uit op voor hun onmisbare spelers voor de Norgers. Al deze spelers hebben in het huidige team of in het verleden een belangrijke rol gespeeld. Wie zijn de beste balgoochelaars die GOMOS ooit heeft gehad? Nu alle stemmen geteld zijn, is het duidelijk hoe het Dream Team van de geel-zwarten er uit ziet. 

De plek onder de lat wordt in het Dream Team van GOMOS ingenomen door Hans van Riesen. Van Riesen is de onbetwiste nummer één en liet onder andere concurrenten Gert Bosman en Melvin Koning ver achter zich. In de achterhoede is er plek ingeruimd voor Albert Flik, Ronald Sloots, Sander Brink en Bert Speelman. Albert Flik kreeg van alle namen uit dit Dream Team de meeste stemmen en mag om die reden een absolute clublegende genoemd worden. Ook Ronald Sloots was achterin een zekerheidje. Sander Brink en Bert Speelman kregen een stuk minder stemmen, maar bleven wel onder andere Peter Bruinsma, Edwin Blokzijl en Richard Meursing nipt voor. Op het middenveld waren de namen van Reint-Jan Auwema en Ricardo Smit populair. De laatste plek in deze linie werd vrijgemaakt voor Jordi van Esch, hij kreeg één stem meer dan Arjan de Vries. De doelpunten van GOMOS moeten volgens de stemmers komen van Michiel Adams, Jannes Siegers en Martin Bloem. Laatstgenoemde verdiende zijn plekje door één stem meer te krijgen dan Guido Koolen en twee meer dan Robert Elsinga. Een naam die ook veel stemmen kreeg, is Jasper Boer. En dat is best opvallend, aangezien hij slechts enkele minuten in het eerste elftal van de geel-zwarten heeft gemaakt. Kennelijk heeft hij daarin toch veel indruk weten te maken. Genoeg stemmen voor een plekje in het Dream Team kreeg hij echter net niet. Het Dream Team van GOMOS wordt gecoacht door Wim Bakering. Hier kan gezien het stempatroon geen enkele twijfel over bestaan. Martin Koops blijft betreurd achter op plek twee.

Hiermee is het Dream Team van VV GOMOS compleet. Nog niet eerder werd er zoveel gestemd op een Dream Team als deze week. Laten we hopen dat de huidige eerste selectie de komende jaren vele prachtige momenten mee gaat maken, waar we over vijftig jaar nog over praten. Wie weet krijgen dan ook zij een plekje in het Dream Team van VV GOMOS. Volgende week is het de beurt aan vv Nieuw Roden. Wie weet kunnen zij het aantal stemmen evenaren of zelfs verbeteren.