Baptistengemeente Roden in actie voor Voedselbank

RODEN – Zoals elk jaar houdt de Baptistengemeente Roden – die iedere zondagochtend bijeenkomt in ’t Dorpshuus Nij Roon- in oktober weer een voedselinzamelingsactie voor de Voedselbank Noordenveld.
Om de opbrengst voor de Voedselbank te kunnen vergroten, worden bewoners van Nieuw Roden deze keer uitgenodigd om aan de actie deel te nemen. Op zondag 12 en 19 oktober kan men van 12.00 uur tot 14.00 uur voedingsmiddelen inleveren bij het dorpshuis in Nieuw Roden. De koffie staat klaar, uiteraard met iets lekkers. De Voedselbank wil graag rijst, macaroni, potten saus voor de rijst en macaroni, groenten in blik of pot, soep in blik of pakjes soep (geen zakken), vis in blik, vlees in blik, smeerkaas in kuipjes, pakken houdbare melk, Brinta, hagelslag, jam en boter in kuipjes.
Op zondagmiddag 19 oktober om 13.00 uur zal de heer Kroes, voorzitter van de Voedselbank Noordenveld, een beamerpresentatie geven over het werk van de Voedselbank. Vragen en inlichtingen? Mail m.h.vanderwiel@hetnet.nl of bel met 050-5018003.