Bart Winsingh (15) exposeert in de Hoprank

PEIZE – De pas vijftienjarige Bart Winsingh exposeert de komende weken in de wandelgangen van verzorgingscentrum de Hoprank in Peize. Bart tekent vooral in de Pop-art stijl; zwarte vlakken worden gecombineerd tot uiteindelijk een herkenbaar figuur. ’Ik zit in het vierde jaar van het groen Lyceum Terra in Eelde’, zegt Bart.  ‘Tekenen, piano spelen en muziek maken zijn mijn hobby’s. Pop-art is een bewuste keuze. Zo laat ik mensen zien dat je van iets abstracts ook iets zichtbaars kunt maken.  De zwarte vlakken op de tekeningen zijn geen bepaalde vormen. Zie je ze bij elkaar, dan zie je er toch een figuur in. Later zou ik wel verder willen in het theater. Optreden in een musical lijkt me heerlijk.’ Mensen die ook in de Hoprank willen exposeren kunnen contact opnemen: vriesorademaker@gmail.com.