Betaalbaar vrijstaand bouwen in Marum

MARUM – De laatste zes kavels in de gewilde nieuwbouwwijk De Holten III in Marum worden nu te koop aangeboden voor een vierkante meter prijs vanaf zeventig euro exclusief BTW.
De verwachting is dat er zeer grote belangstelling voor zal zijn, aangezien deze historische lage prijs vrijstaand bouwen zelfs voor starters binnen bereik ligt. Inschrijven kan via kavelsinmarum.nl.
Het betreft slechts zes kavels die varieren in grootte van 430 tot 1050 vierkante meter, geschikt voor vrijstaande woningen. Deze laatste bouwrijpe kavels kunnen na jaren eindelijk vrij op de markt worden aangeboden. De weids opgezette woonwijk kenmerkt zich ondermeer door een gevarieerd woningaanbod en architectuur die naadloos aansluit op het unieke karakter van de landelijke omgeving.
Met de huidige lage hypotheekrentestand en de scherpe prijsstelling van de kavels, komt vrijstaand bouwen al in beeld bij een netto maandlast van 700 euro.  Voor meer informatie kan men zich wenden tot makelaardij Th. Van der Laan in Marum via 0594-643034.