Beter in je vel én een strakker figuur in een veilige, knusse omgeving

Contour Plus

Al ruim elf jaar een begrip in Roden én daarbuiten. Honderden vrouwen heeft Margriet Boon-Stroetinga inmiddels geholpen bij het verbeteren van hun figuur. Het geheim van het succes van studio Contour Plus: het resultaat. Wie bij Contour Plus traint weet het. Trainen in de verwarmde cabines zorgt ervoor dat je snel je figuur verbetert. Met een persoonlijk trainingsschema pak je precies dat gebied aan wat jij wilt. Goed om te weten: trainen bij Contour Plus is 100 procent veilig.

Het prettige aan Contour Plus is de kleinschaligheid. Je traint in ongedwongen en plezierige sfeer in een omgeving waar alleen vrouwen komen. Tussen alle cabines heeft Margriet transparante kuchschermen laten plaatsen zodat je op een veilige manier je oefeningen kunt doen. De cabines zijn verwarmd op 38 graden. De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op het doen van oefeningen in een snel tempo in een verwarmde cabine. Het resultaat is beduidend centimeterverlies en een strakker figuur. Ook fijn: en dat allemaal in 2 sessies per week van slechts 30 minuten per keer.

Persoonlijke begeleiding

Iedereen die bij Margriet traint, heeft een persoonlijk trainingsschema. Trainen doe je dus op je eigen niveau. Tijdens een half uur durende sessie pak je precies de zones aan die jij wilt. Margriet houdt nauwlettend in de gaten of de oefeningen correct worden uitgevoerd. Belangrijk, want als een oefening nét niet op de juiste manier wordt uitgevoerd, kan het betekenen dat het minder effect heeft. Wie graag gewicht wil verliezen kan ook bij Margriet terecht voor een voedingsadvies. We bieden verschillende programma’s, vooropgesteld gemak, gezond en verantwoord.

Versneld gewicht verliezen

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is de zaak van Margriet (van de ruim 350 begeleidingspunten) uitgeroepen tot beste begeleidingspunt van Nederland en België. “Indien gewenst zetten wij ter ondersteuning hoogwaardige eiwitproducten van Medislank in om je gewicht versneld op te lossen. En denk nou niet dat je de komende tijd als een konijn moet leven, het tegendeel is waar. De producten van Medislank combineer je eenvoudig met gezonde en verantwoorde voeding.” Margriet vertelt je er graag alles over. Staat je plan eenmaal? Dan nog is Margriet er voor je. In een wekelijks persoonlijk coachingsgesprek houdt ze de vinger aan de pols. Samen met jou bespreekt ze de voortgang, waar je tegenaan loopt en hoe je dat op kunt lossen. Altijd discreet en vertrouwelijk.

Kortom:

Een verbeterd strakker figuur, fit en soepel blijven óf werken aan je conditie, reductie van je gewicht… Wat je doel ook is, Margriet Boon-Stroetinga helpt je om het te behalen. Zet met Contour Plus je ‘lijn’ uit voor een mooi concreet plan. Resultaat gegarandeerd. Naar Contour Plus dus, om je figuur te corrigeren, te onderhouden of af te rekenen met je kilo’s. Voel je welkom, maak gerust geheel vrijblijvend een afspraak voor jouw figuuradviesgesprek. De mogelijkheden om te trainen zijn nog groter, want de openingstijden zijn verruimd. Bekijk voor meer informatie de advertentie elders in deze krant. Kanaalstraat 60N in Roden. Telefoon: 050-5011060. Web:  www.contourplus.nl en www.cpslank.nl