Buitenlandse aandacht voor Bitter en Zoet

biiter-zoet

VEENHUIZEN – Deze periode staat Hotel Bitter en Zoet volop in belangstelling van het buitenland. Uit Frankrijk namen kunstenaars deel aan een uitwisseling en komend weekend zal de in New York wonende zanger Frans Bloem een optreden verzorgen.

Hotel Bitter en Zoet heeft onlangs een groep kunstenaars uit Zuid-Frankrijk te gast gehad. Het ging om 5 kunstenaars die werkzaam zijn in het Atelier d’ Art van het

psychiatrisch ziekenhuis in Pierre fue de Var. Gedurende drie dagen dat deze groep te gast was in Veenhuizen hebben zij het Drents Museum bezocht en hebben zij samen met een andere groep kunstenaars, verbonden aan GGZ Drenthe, een zestal terrastafels beschilderd. De tafels zien er fantastisch uit een en aantal tafels zal het komend seizoen op het terras van het hotel worden neergezet.

Hotel Bitter en Zoet heeft zaterdag 26 april Frans Bloem te gast. Zanger Frans Bloem woont in New York en is voor een aantal weken in Nederland voor een aantal optredens. Frans Bloem treedt op met Guus Westdorp, bekend van optredens met Liesbeth List en Toon Hermans. Guus Westdorp heeft vorig jaar een succesvolle theatertour door Nederland en België gemaakt met het programma “Ramses de liederen”.