Buurman en Buurman openen het nieuwe seizoen van Familiepark Nienoord in Leek


LEEK – Op zaterdag 30 maart gaat het nieuwe seizoen van Familiepark Nienoord van start. Speciaal voor deze feestelijke dag komen Buurman en Buurman naar Leek! Om 11.00 uur en 13.00 uur vinden er shows plaats, waarna er aansluitend een Meet&Greet is met Buurman en Buurman, om een handje te geven, te high fiven of samen op de foto te gaan. Het Familiepark is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en de entree is € 3,50.


Verheug je op een seizoen met nog meer evenementen, iedere dag animatie, nieuwe en vernieuwde kinderfeestjes, leuke kortingsacties en heel veel speelplezier! Vanaf dit seizoen zijn de paardenbaan en tractorbaan inclusief bij een bezoek aan het park en je beleeft dit seizoen nog meer speelplezier, want Familiepark Nienoord is geopend tot en met 1 december!


Abonnementhouders kunnen de opening vrij bezoeken op vertoon van hun Familiepark abonnement. Koop je Familiepark abonnement nog extra voordelig in de voorverkoop tot en met 30 maart. In de voorverkoop profiteer je van een korting op het abonnement en bij aankoop ontvang je extra kortingen tot wel 50% op dagjes uit bij onder andere Wildlands, Kinepolis, Julianatoren en Slagharen.