Contour Plus: Nooit meer diëten en/of afvallen maar tijdig oplossen!

‘Doe het samen met ons, wij zijn er voor je!’

RODEN – Inmiddels al ruim 10 jaar in Roden, alles onder 1 dak op het gebied van het verbeteren, verstrakken en onderhouden van je figuur. Zo ook het oplossen van je (over) gewicht met als altijd einddoel een blijvend resultaat. De wijze te vinden die bij jouw lifestyle past is daarbij erg belangrijk, vertelt Margriet Boon- Stroetinga. “Hiervoor bieden we diverse programma’s aan, waar gezond en verantwoord voorop staan. Stop in ieder geval met de woorden dieet en afvallen. Je lost samen met ons iets blijvend op wat je niet langer wilt, hoe mooi is dat? Informeer gerust wat bij jou past. We adviseren je graag.”

Beste begeleidingspunt van Medislank

Indien gewenst zetten wij ter ondersteuning hoogwaardige eiwitproducten van Medislank in om je gewicht versneld op te lossen. Wij zijn voor het vijfde achtereenvolgende jaar van de ruim 150 begeleidingspunten, uitgeroepen tot beste begeleidingspunt van Nederland en België.

Wanneer je einddoel is bereikt, wil je natuurlijk graag dit zo houden. Door onze ervaring weten wij dat tijdig oplossen is van het ‘per ongeluk’ bijgekomen kilo’s dé truc is. Denk aan de kerstperiode, na de zomervakantie of een periode dat je wat minder aandacht voor jezelf kon vrijmaken. Dit hebben we allemaal wel een keer. Dus niet wachten maar tijdig oplossen, anders loopt het ‘weer’ uit de hand. Het bekende jojo effect, dat wil jij toch ook niet op jouw bucketlist? Doe het maar samen met ons. Tips genoeg. We zijn er voor je.

Maak kennis met de verschillende programma’s van Contour plus

Onze door infrarood verwarmde cabines:

Sporten in een tempratuur van 38C is een prettige manier om te bewegen. Op eenvoudige wijze verbeter je snel je figuur en al na enkele weken voel je je beter, energieker, soepeler en fitter. Twee keer per week slechts een half uurtje is voldoende voor het behalen van een mooi en snel resultaat. Heb je deze behaald, bieden wij een onderhoud training programma aan. Om fit en gezond te blijven is het belangrijk om te bewegen. Bovendien doe je je figuur, gezondheid en conditie hiermee een groot plezier.

Medislank coaching traject:

Ook is het mogelijk om samen met ons een intensiever traject in te stappen. Op een versnelde, verantwoorde en gezonde wijze gaan we je overtollige kilo’s te lijf. Eens per week een coachingmoment van een half uur om je resultaat van de afgelopen week te bekijken, een blik te werpen op de komende week en mocht het ergens niet helemaal lekker gaan dan zoeken we naar een oplossing! Dit met behulp van de hoogwaardige eiwit producten van Medislank met heerlijke recepten zonder hongergevoel. In de afgelopen vijf jaar hebben vele mensen dit traject met veel succes doorlopen.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen, maak gerust een afspraak voor meer info! Tel. 050-5011060  www.contourplus.nl  www.cpslank.nl