Culinaire Seizoensmarkt in Veenhuizen

VEENHUIZEN – Ben je chef, fijnproever of gewoon liefhebber van echt goed eten? Haal dan je hart op bij de Seizoensmarkt op 19 december van 12.00 uur tot 21.00 uur in Veenhuizen. Regent het, dan is er binnen ook van alles te doen. Tijdens de markt presenteert Bitter en Zoet de menukaart voor het komende seizoen. Het wordt genieten van nieuwe, bijzondere gerechten en er kan kennis gemaakt worden met de leveranciers. Goede producten, langzaam gegroeid en gerijpt, met liefde bereid en bijzonder in hun soort. Daarnaast zijn er leuke workshops, demonstraties en kun je genieten van (h)eerlijke gerechten. Uiteraard is er tijdens de markt heel veel aandacht voor kerst. Buiten wordt vis, vlees en kaas gerookt. En de kinderen kunnen hun hart ophalen bij de Scharrelkids van IVN of op pad gaan met de boswachter. Ook kunnen bezoekers behandeld worden met echte Drentse Drab, als momentje van ontspanning. Marjan Nijenbanning geeft voorts een workshop feestchocolade maken en Sanne Bloem vertelt alles over zuurkool terwijl Sjef Meijman de fijne kneepjes van het worst maken laat zien.