Cursus borstcrawl in zwembad de Hullen

RODEN – Heb jij altijd al je zwemvaardigheden willen verbeteren of heb jij je voorgenomen om dit voorjaar mee te doen aan een triatlonwedstrijd en wil jij daarvoor je borstcrawl-skills verbeteren? Dan is de borstcrawlcursus iets voor jou. De cursus wordt afgestemd op jouw leerdoelen en samen gaan professionele trainers ervoor zorgen dat jij die zo goed mogelijk gaat behalen.

In het zwembad De Hullen in Roden wordt vanaf 10 april op zondagochtend vanaf 8.30 tot 10.00 uur borstcrawl cursussen aangeboden 12 weken lang. Deze wordt gegeven door Wendan Schröder en Manuëla Dekkinga, beiden trainers met een schat aan ervaring. Daarnaast hebben beide trainers hun sporen verdiend in de zwemwereld op diverse nationale kampioenschappen maar ook in het begeleiden van triatleten en open waterzwemmers heben zij veel ervaring.

Woon je niet in de omgeving van Roden en wil je wel een keer mee doen aan een cursus of misschien binnenkort een open water Borstcrawlcursus volgen dan kan dit uiteraard.  Er zijn in de drie Noordelijke provincies meerdere locaties waar borstcrawlcursussen worden gegeven. Ben je nieuwsgierig geworden naar een locatie in jouw buurt, kijk dan op onze website: www.mijnzwemcoach.nl en geef je op.