Dans, cultuur, muziek én eten & drinken op 2e Roden Proeft

RODEN – Van zondag 01 juli tot en met zaterdag 07 juli staat het Roden Proeft Festival op het programma. Een programma waarin proeven vérder gaat dan het nuttigen van heerlijke hapjes, belooft de organisatie. Het is de bedoeling dat je proeft met je hele lichaam: ‘Beleef dans. Ondervind muziek. Geniet van kunst. Ervaar ons Cultureel Erfgoed. Neem de smaken van cultuur waar. Probeer heerlijke hapjes. Leer drankjes kennen. Kom proeven! Proeven met heel je lichaam, met al je zintuigen. Kom proeven in Roden op zaterdag 7 Juli”, valt te lezen op de website van Roden Proeft.

Festival Roden Proeft is een jaarlijks terugkerend festival in het centrum van Roden en op specifieke locaties. Tijdens dit festival willen we je laten proeven van al het moois de wereld te bieden heeft:
– proef dans
– proef muziek
– proef cultuur
– proef eten&drinken.

Proeven met heel je lichaam en met al je zintuigen is het doel. Festival Roden Proeft wordt de ultieme smaaksensatie. In de week voorafgaand zijn er diverse activiteiten waaronder een fietstocht, zie het (voorlopige) weekprogramma hieronder.