De Krant gaat op zoek naar ‘Dream Teams’ van clubs uit de regio!

REGIO – De Krant draagt alle voetbalclubs in de regio een warm hart toe! Daarom is het geen optie om deze voetballoze periode zomaar voorbij te laten gaan. Waar we eigenlijk zouden moeten genieten van die lange zaterdagen op het sportpark en die mooie derby’s tussen onder andere Roden en Gomos, zit dat er helaas niet in. Om toch iets leuks te bieden, gaat De Krant op zoek naar de allerbeste baltovenaars, scheermessen en ballenvangers van de regio. Hét Dream Team van jouw cluppie dus!

Wie is dé onnavolgbare flankenflitser of de meest zekere ballenvanger van jouw favoriete club en welke nummer tien dolde zijn tegenstanders tureluurs in zijn tijd? Op iedere positie komt een naam. Dat kan van een speler zijn die nu in het eerste van de desbetreffende club speelt, maar het mag ook die linksback uit de jaren tachtig zijn. Spelers die furore maakten op het voetbalveld van de verschillende clubs van vroeger en nu dus! Je staat vrij om in te vullen wie ontegenzeglijk een plaatsje in het Dream Team verdient! Per club mag je één speler van elke linie plus een coach doorgeven. Elke ingevulde naam, dus een keeper, verdediger, middenvelder, aanvaller en coach, krijgt een stem. Die stemmen worden uiteindelijk bij elkaar opgeteld en op basis daarvan wordt besloten wie de beste is. Zo wordt duidelijk wie een plekje heeft veroverd in het Dream Team en dus de beste speler van de betreffende club aller tijden op die positie is. Een onmisbaar onderdeel van een team is de coach. Vergeet die dus niet!

In De Krant van 28 april trappen we af met VV Roden. Vanaf deze datum kun je tot en met zondag 2 mei stemmen op jouw favoriete speler per positie van deze club. Stuur deze namen in een mailtje naar dekrant@media-totaal.nl, per post naar De Krant, Gedempte Haven 5, 9301 LN in Roden of reageer op de Facebookpagina van De Krant. In de krant van 4 mei verschijnt vervolgens het Dream Team van VV Roden en wordt de aankondiging van de volgende club op de lijst gedaan, namelijk VV Peize. Zo gaan we verschillende clubs uit de regio bij langs en maken we iedere week een Dream Team uit misschien wel jouw woonplaats bekend! Houd de Krant de komende weken dus goed in de gaten!

Alle inwoners uit de regio kunnen hun stem uitbrengen en onder de stemmers verloten we, na het uitlichten van de verschillende Dream Teams, diverse prijzen. Niet vergeten te stemmen dus! Veel plezier en succes met het kiezen wie de beste voetballers aller tijden zijn van jouw cluppie. De spelers met de meeste stemmen vormen later het All Star Team van De Krant. Daarover later meer. Iedere stem telt dus!