De Krant organiseert lijsttrekkersdebat

 

RODEN – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart aanstaande, zal de Krant een lijsttrekkersdebat organiseren in Roden. Op donderdagavond 15 maart kruisen de lijsttrekkers van de acht politieke partijen in de gemeente Noordenveld hun degens. Voor de inwoners van Roden en omstreken een unieke gelegenheid om kort voor de verkiezingen zich een mening te vormen over de gemeentelijke politiek. Onder leiding van de welbekende Peter Vegter, zullen de lijsttrekkers een aantal belangrijke zaken met betrekking tot Roden aansnijden. Daarnaast biedt de Krant haar lezers de kans om zelf onderwerpen aan te dragen. Een interactief debat dus, waarbij eenieder zijn of haar stem kan laten horen.

Het debat zal plaatsvinden in Snow&Co te Roden. In een vrij informele setting zal de onverbiddelijke gespreksleider Peter Vegter ervoor zorgen dat de praatgrage lijsttrekkers evenveel aan het woord zullen komen. Voor de hand liggende onderwerpen zijn bijvoorbeeld de centrumontwikkeling, het parkeren in het centrum, Landgoed Mensinge en de MTB-routes. Daarnaast is het dus mogelijk om zelf onderwerpen aan te dragen. U, de inwoner van deze gemeente, weet immers het beste wat er speelt en waar er ruimte is voor verbetering.

Het debat in Snow&Co zal om 20:00 uur stipt van start gaan. De inloop is vanaf 19:30 uur. Tijdens het debat zullen er twee assistenten met microfoons tussen de bezoekers doorlopen. Zo kunnen de inwoners hun zegje doen en vragen afvuren naar de lijsttrekkers. Voor en na het debat is er uiteraard de mogelijkheid om wat bij te kletsen onder het genot van een drankje. Eenieder die alvast onderwerpen voor het debat wil aandragen, kan mailen naar dekrant@media-totaal.nl met als onderwerp ‘suggestie onderwerp lijsttrekkersdebat’. We zien uw onderwerpen graag tegemoet en hopen u op donderdag 15 maart te treffen in Snow&Co te Roden.