De leukste #wandelselfie wordt beloond

Avond4daagse van start

RODEN – Vanavond, dinsdag 2 juni, gaat de Avond4daagse in Roden van start. Na enkele jaren van afwezigheid sloegen de Stichting Sportstimulering Noordenveld en de Sportcoaches Noordenveld de handen ineen en zorgden zij ervoor dat iedereen weer vier avonden op pad kan. De route voert langs de mooiste plekjes in en om Roden. Liefhebbers kunnen zich inschrijven en van start gaan, elke avond vanaf 18.00 uur bij Sportcentrum de Hullen in Roden.

Wandelen saai en alleen voor ouderen? Welnee! Meedoen aan de Wandelvierdaagse hoort erbij en is leuk voor iedereen. De Krant en Intersport Roden steunen het initiatief om de wandelvierdaagse terug te brengen van harte en roepen iedereen op mee te doen. Maak dan onderweg gelijk even een leuke, bijzondere en unieke #wandelselfie en win een paar wandelschoenen om nog vele kilometers meer te maken!

Wie kan zich niet herinneren kilometers te maken samen met vrienden en vriendinnen. Onderweg gezellig kletsen, zingen of gewoon lekker doorstappen. De Wandelvierdaagse is terug en terug om te blijven! Om de tocht uitdagend en afwisselend te houden roepen we de #wandelselfie in het leven. Een foto is tegenwoordig snel geknipt. Post hem op twitter of facebook met #wandelselfie of mail hem naar dekrant@media-totaal.nl om kans te maken op een paar wandelschoenen beschikbaar gesteld door Intersport Roden. Als troostprijzen liggen er ook nog eens drie kledingbonnen te besteden bij Joy Roden ter waarde van 25 euro te wachten.

De opdracht is simpel: de #wandelselfie moet de wandelvierdaagse op een zo’n leuk mogelijke manier weergeven. Voetjes omhoog tijdens een welverdiende pauze of lange vergezichten met slierten wandelaars aan de horizon; inspiratie is er tijdens de vier avonden ongetwijfeld genoeg. Wees creatief en maak een leuke foto. Vergeet niet de #wandelselfie te gebruiken en post op twitter @dekrantnieuws. Ook leuk te taggen in je bericht: organiserende @Sportroden en @SSN_Noordenveld. Insturen via de mail kan ook en heeft de voorkeur. Stuur een mail naar dekrant@media-totaal.nl met foto en gegevens.