De Oranjegekte slaat toe!

ilse

REGIO – Vooraf was iedereen sceptisch, inmiddels is iedereen er bijkans van overtuigd dat Nederland wereldkampioen wordt. De Oranje-gekte slaat in alle hevigheid toe. En dat is best mooi.

Neem Rieta de Vries, vooral bekend als kapster bij Amarant. Ze spaarde Jumbo-punten en loopt nu – samen met man Richard overigens- in een Roy Donders pak. Een collectors item, want gezien de massale belangstelling voor de pakken, zijn er eigenlijk te weinig van geproduceerd. Rieta laat het populaire pakje zien, van de voor- en van de achterkant. Daar prijkt de oranje leeuw. De leeuw die hopelijk morgen tegen Australië ook weer brult. Gaan we allemaal wel van uit in ieder geval.

Ook Oranje-gek is Ilse Soraya Kloek. U weet wel, de jongedame die voorop de Krant poseerde tijdens het tienjarig jubileum van de Krant. Toen was ze gehuld in kranten, nu ook in het Roy Donders pak. Nog zo’n geluksvogel dus die beslag wist te leggen op het juichpakje. En alsof dat pak alleen niet genoeg is, versiert de al mooie Ilse zich helemaal als Oranje speelt. Dat zal ook morgen niet anders zijn.
Dat Bert Medema niet alleen liefhebber is van darts, bewijzen wel bijgaande foto’s. Zelfs de hond in huize Medema moet het ontgelden en wordt helemaal oranje versierd als Nederland in actie komt. De nog jonge hond vindt het allemaal prima. Heeft geen idee waarom hij er zo bijloopt maar zorgt in elk geval voor een hoop lol

bij Bert thuis. Ook zoon Rik, zelf een talent en al ontdekt door FC Groningen- geniet met volle teugen van Oranje. Met genoegen zet hij een oranje pruik op zijn doorgaans witte haren. En natuurlijk loopt Rik tijdens het WK met het Panini-boek onder de arm. Echte liefhebbers, die Medema’s.

 

Ook in Peize is men helemaal in de ban van het WK voetbal. Zelfs de waslijnen kleuren er tegenwoordig Oranje. Het moet allemaal niet gekker worden. Wieneke Dijk, gewend om voor de camera te poseren zoals u ongetwijfeld weet, liet ook een mooi Oranje plaatje maken. Of was het een selfie? In elk geval. Ook zij is in de ban van Oranje. En dat mag iedereen weten!
Tenslotte een hond uit Roden. Net als bij Bert Medema werd ook deze hond aangekleed voor de wedstrijd van Oranje. Bovendien deed de trouwe viervoeter zich tegoed aan restjes bier. De hond had de volgende dag dan ook een behoorlijke kater.
Ook een sfeerfoto? Mail ze naar dekrant@media-totaal.nl.

Oranjefoto Rick Medema rieta rieta2

wk underwear

hond2 wieneke hond