‘De pen is machtiger dan het zwaard’

REGIO – Zoekt u juridische bijstand maar wilt u geen dure advocaat inschakelen? Neem dan contact op met Noteboom Legal voor gespecialiseerde rechtshulp op het scherp van de snede. Noteboom Legal is de juridische advies- en procespraktijk van mr. Ken Noteboom.

‘Wij zijn 24/7 bereikbaar en onderscheiden ons door een hoogwaardige service voor de laagste prijzen’, zegt mr. Noteboom. ‘Wij staan zowel particulieren als ondernemers bij tegen een zeer voordelig uurtarief van € 75 (exclusief btw). Wat ons helemaal uniek maakt is dat wij onze klanten op basis van ‘no cure no pay’ kunnen bijstaan”, vertelt mr. Noteboom. “Daarmee zijn onze klanten verzekerd van risicoloze rechtshulp, zij betalen dan immers alleen voor onze werkzaamheden als het door hen gewenste resultaat behaald wordt.” Een andere bijzonderheid is dat mr. Noteboom, gevestigd in de stad Groningen, zijn cliënten desgewenst bezoekt en daarvoor geen uurtarief maar slechts reiskosten in rekening brengt. “Wij staan voor klantvriendelijkheid en laagdrempeligheid”, legt hij uit. “Daarom gaan wij graag naar de klant toe en zijn wij letterlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.”

Ken Noteboom combineert een gedegen vak- en dossierkennis met het vermogen snel tot de kern van een probleem door te dringen. Als geboren en getogen Groninger stroopt hij de mouwen op voor elke zaak. Hij heeft een duidelijke filosofie: standaardzaken bestaan niet en iedere cliënt verdient een optimale inzet vanuit een creatieve invalshoek. Hem kenmerkende eigenschappen zijn: welsprekendheid, strijdvaardigheid, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. Niet voor niets dus is zijn motto: “de pen is machtiger dan het zwaard”.

Neem geheel vrijblijvend contact op via 06 – 154 93 260 of info@noteboomlegal.nl
Of bezoek onze website: www.noteboomlegal.nl