De Tientjesverloting van Volksvermaken

RODEN – Uiteraard startte ook dit jubileumjaar de grote verloting, de “Tientjesverloting”, verwijzend naar het “gulden” tijdperk,  weer tijdens de Rodermarktweek. Het is alweer de 58ste keer dat deze verloting ten behoeve van de Kinderboerderij wordt gehouden. De prijs van een lot is natuurlijk geen 10 euro, maar slechts 5 euro. Uiteraard komen de Volksvermakers en anderen, de komende weken, langs de deuren om de loten te verkopen. Mocht er niemand langs de deur komen dan kunt u altijd contact opnemen met Albert Komduur, 06-14429574.
Er zijn ook dit jaar weer fantastische prijzen te winnen voor slechts 5 euro per lot: 1e prijs:Retro Snor Scooter, 2e prijs:w aarde cheque Jumbo Roden ter waarde van € 1000, 3e prijs:Samsung LED TV 117 cm, 4e prijs:    Samsung Galaxy tab 4. Verdere prijzen zijn luxe artikelen en vele waardebonnen. Volksvermaken attendeert u er op dat de opbrengst van deze verloting gebruikt wordt ter ondersteuning van de Kinderboerderij, waar heel Roden en omgeving heel veel plezier aan beleeft, inclusief de jongens, meisjes, dames en heren, die er mogen werken.
Volksvermaken Roden rekent er op dat alle loten (4000) weer aan de man/vrouw worden gebracht. De trekking van de verloting is donderdag 18 december  in het Wapen van Drenthe.