De Vooruitgang blij met duizend euro

nieuw roden cheque voetbal vooruitgang 1

NORG/NIEUW RODEN – Het voetbalelftal van de gemeente Noordenveld speelde vorige week een vriendschappelijke wedstrijd tegen Roelofs Wegenbouw uit Den Ham.
De wedstrijd werd gespeeld op het terrein van VV Nieuw Roden. Voorafgaand bood wethouder Henk Kosters namens de gemeente en Roelofs Wegenbouw een cheque van duizend euro aan muziekvereniging De Vooruitgang uit Norg in het bijzijn van Theo Driessen van de band Diep Triest. Op 13 juni 2015 geeft De Vooruitgang samen met Diep Triest een concert in Norg bij de opening van de Norgerlympics om sport en muziek bij elkaar te brengen. Basisschoolleerlingen nemen deel aan dit concert. De Vooruitgang en Diep Triest willen laten zien dat de jeugd de muzikale toekomst heeft. De cheque van duizend euro is een bijdrage voor het organiseren van deze happening. Het was al de negende keer dat het voetbalelftal van de gemeente Noordenveld op de maandag voor de Rodermarkt een vriendschappelijke wedstrijd speelde tegen een relatie van de gemeente.
Al zeven keer eerder speelde Noordenveld inmiddels tegen Roelofs. Scheidsrechter was Jan Luinge, voormalig bode van Noordenveld. Coach van Noordenveld was Henk Kosters, daarbij ondersteund door wethouder Alssema.