Directieteam Rabobank Noordenveld West Groningen compleet

150818 Rabo Leek Directie-140

REGIO – Met de komst van Audrey Antuma – Koops is het directieteam van Rabobank Noordenveld West Groningen compleet. Het directieteam bestaat uit Audrey Antuma-Koops, directievoorzitter, Olav Eerkes, directeur Bedrijfsmanagement, Ronald Seinen, directeur Bedrijven en Oetse Wijma, directeur Particulieren. Na een periode van verschillende interim directeuren, is de Rabobank blij te kunnen melden dat het directieteam voltallig is. De komende tijd staat in het teken van vernieuwen en verdiepen van verschillende relaties in het gebied van de bank. ‘Ik wil mij voor langere tijd verbinden aan deze bank’, zegt Antuma. ‘De komende periode neem ik dan ook ruim de tijd om leden, klanten en het gebied beter te leren kennen. Het gebied ken ik redelijk goed, ik ben namelijk opgegroeid in Roden. Toch hoop ik hier de komende tijd, samen met mijn collega’s en leden, nog veel mooie aspecten te ontdekken.’