Doorstart warme maaltijd in De Hullen

RODEN – In december vond er in verzorgingstehuis De Hullen in Roden twee keer een gezamenlijke maaltijd plaats. Het was een opzet voor een verder vervolg in januari. De opkomst was hoopgevend. Daarom is er een doorstart gepland die op dinsdag 10 en op donderdag 12 januari van start gaat. Er is maximaal plaats voor 10 personen. Opgave gaat in volgorde van aanmelding en er wordt gewerkt met een wachtlijst. De activiteit is een wekelijks terugkerende activiteit.

‘Op beide dagen in december werden meer dan 15 deelnemers van buiten het zorgcentrum welkom geheten. Het blijkt dat er behoefte bestaat aan samen eten. Het was ook nog eens heel gezellig. We eten in de grote zaal, gezamenlijk met de bewoners van De Hullen. Dat past perfect en is helemaal leuk. Voor inwoners die altijd alleen eten, eenzaam zijn of behoefte hebben aan ontmoeting en contact is dit een activiteit die we regelmatig gaan aanbieden. Het gaat om een warme maaltijd tegen kostprijs die we wekelijks willen aanbieden,’ zegt buurtwerker van Welzijn in Noordenveld Koen Hulshof.

Interzorg De Hullen kookt de maaltijden en die worden in januari twee keer per week aangeboden aan inwoners uit Noordenveld. Het gaat hierbij om de dinsdag en donderdag en wel tussen de middag van 12.00 tot 13.15 uur in het verzorgingstehuis De Hullen. Deelnemersprijs is `0 euro inclusief een kop koffie. Er kan ter plekke contant worden betaald.

Hierbij wordt samengewerkt met wijkbelangenvereniging Hullenveld en Welzijn in Noordenveld. De warme maaltijd wordt gereserveerd in De Hullen en is een complete hoofdmaaltijd. Inclusief een kop koffie. Informatie en opgave servicebureau WiN 050 3176500. Er wordt gewerkt met een wachtlijst.