Easyslim houdt open dag: belangstellenden kunnen zien hoe easy afslanken is

RODEN – Aanstaande zaterdag, 22 februari, kan eenieder een kijkje komen nemen bij Easyslim in Roden. Het bedrijf, gevestigd aan de Handelsweg, organiseert een leuke open dag met een (gezond) hapje en een drankje. Wie nieuwsgierig is naar de Easyslim.nu methode, kan dus gerust langskomen.

Sinds juli 2019 zetelt Easyslim.nu in Roden. Het enthousiasme over de nieuwe praktijk was en is groot. “We zijn ontzettend blij met de opening hier in Roden. Het is een prachtige plek met charme en veel natuur. En we hebben voor de deur natuurlijk een grote parkeerplek waar gratis geparkeerd kan worden”, vertelde eigenaresse Martha Strengholt destijds.

Hoe werkt Easyslim?

“Wij zijn een landelijke franchiseorganisatie en werken met een geavanceerd apparaat”, vertelt Martha enthousiast. “Ons apparaat traint spieren, zorgt ervoor dat vet makkelijker uit de cel verdwijnt en de huid mooier wordt. Daarnaast hebben wij een eigen maaltijd mix Easique® die is afgestemd op onze behandelingen, een eigen kookboek en geven wij voedingstips die een gezond eetpatroon bevorderen. We kijken echt wat bij iemand past zodat de klant het eenvoudig kan toepassen in zijn leven.”


Afslanken was nog nooit zo easy en leuk, is de slogan van de methode. Strengholt beaamt dat. “Het is makkelijk, want het apparaat doet het werk voor je, en het leuke is dat je een heel persoonlijke ontvangst hebt in een huiselijke sfeer. We bouwen ook echt een persoonlijke band op met onze klanten die hier komen. Daarnaast geven we ook advies, en raden we een gezonde levenswijze aan. Dat is ook belangrijk natuurlijk.” Easyholt Roden is landelijk de 42e vestiging die haar deuren opende. “We bieden Rodenaren een makkelijke manier om af te vallen aan en een methode waardoor mensen zich snel beter in hun voelen. Ik weet wat het is en hoe het voelt. Dat gun ik iedereen.”

Nieuwsgierig geworden hoe het werkt en hoe het eruit ziet?

Kom dan langs en we je wordt ontvangen met een kleine attentie en een hapje en een drankje.

U vindt Easyslim aan de Handelsweg 12 te Roden, 9301 ZN. Mail voor meer informatie naar roden@easyslim.nu of bel met Martha Strengholt (06-44066875).