Een lekker balletje trappen met de FC-vedettes op het voetbalkamp in Norg

norg voetbalkamp ff groningen 4

NORG – Het wemelde van de sterspelers in Norg afgelopen donderdag. Niemand minder dan de FC Groningen-vedettes trapten een balletje hun fans tijdens het traditionele FC Groningen voetbalkamp. En de KNVB-kampioensbeker, die was uiteraard mee. Het was voor de zesde keer dat de voetbalhelden op de grasmat van Gomos te vinden waren.

Het Voetbalkamp van FC Groningen wordt georganiseerd door Organisatiebureau FC Groningen en staat onder leiding van tien trainers en een coördinator. Met medewerking van vrijwilligers van GOMOS werd het weer een fantastische week voor de ruim 70 deelnemers. De helft van de deelnemers bleef ook overnachten op het sportpark.
Maandag werd het FC Groningen Voetbalkamp officieel geopend door Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen. Naast talloze voetbaltrainingen zoals passen als Tibbling, acties en scoren als Mahi/Rusnak en verdedigen als Botteghin werd het zwembad in Norg ook bezocht. Het hoogtepunt was natuurlijk weer het bezoek van de volledige A-selectie van FC Groningen. Nadat aanvoerder Maikel Kieftenbeld alle spelers en staf had voorgesteld, kon de training met de spelers van FC Groningen beginnen. Onder toezicht oog van de vele ouders en overige belangstellenden zag men onder andere dat Juninho Bacuna gedold werd door een jeugdige deelnemer. Even later namen een aantal deelnemers het in een sprintduel op tegen Jarchinio Antonia. Na afloop was er natuurlijk tijd voor handtekeningen en foto’s. Vrijdag werd het FC Groningen Voetbalkamp succesvol afgesloten en kreeg iedereen een certificaat mee naar huis. Een geslaagde eerste vakantieweek voor de deelnemers van het FC Groningen Voetbalkamp.

norg voetbalkamp ff groningen cherry