Een seizoen lang schilderles voor de bewoners van zorginstelling De Hullen

RODEN –  De afgevaardigden van de lustrum commissie  van de Teken en Schildergroep Roden , Mareille Dik en Lydeke Bosma, overhandigden namens  dit ,in Roden en omstreken bekende instituut, een cheque ter waarde van 1035   euro aan verpleegkundige Joyce Kuyper van zorginstelling de Hullen.

Joyce sprak namens bewoners en personeel van de Hullen haar grote waardering uit voor dit prachtige gebaar, dat was   geïnitieerd door de lustrum commissie van de T.S.R. Dat gebeurde door middel van een actie, vorig jaar september,waarbij de  240 leden van de Schilderclub kleine schilderijtjes maakten, die vervolgens op de Kunstmarkt in Roden  te koop werden aangeboden. De verkoop leverde het fantastische bedrag van zo n 1035 euro op.

Hiervan kan een seizoen lang naar harte lust worden geschilderd door de bewoners van de Hullen, onder de bezielende leiding van docent schilderen Jan Kenter, daarbij geholpen door een team van drie vaste vrijwilligers, Tiny Hayma, Ria van   Sommeren en Greet Westenbrink.

Op de foto: de dames van de Teken en Schildergroep Roden, Verpleegkundige Joyce Kuyper, de vrijwilliger en Greet, docent Jan Kenter en enkele bewoners/deelnemers