Enorme belangstelling voor survivalrun Boerakker

BOERAKKER – Voor de twintigste keer wordt de Cordial Survivalrun Boerakker gehouden. Voor de run op 11 oktober is door het dorp en omgeving een enerverend parkoers uitgezet voor jong en oud. Wat in 1988 schoorvoetend begon met 25 deelnemers is inmiddels uitgegroeid tot een reusachtig sportief evenement. Van heinde en ver komen atleten om hun lichaam te testen op dit unieke traject.

“De belangstelling is overweldigend. We zijn zeer tevreden over het aantal inschrijvingen, “ vertelt bestuursadviseur Renze de Wind. “Er zijn inmiddels 700 aanmeldingen binnen en dat is ook het maximum aantal deelnemers dat we kunnen behappen. We hebben de inschrijving dan ook al moeten sluiten. Ook voor de ouder en kind run, waarbij de ouder en zijn of haar dochter of zoon, gezamenlijk de hindernissen overwinnen, is de belangstelling enorm. Er zijn al 90 equipes. Mooi toch!”

De organisatie van de Cordial SurvivalRun heeft zich de komende drie jaren verbonden aan de “Make a Wish’ foundation. Meer informatie vindt u op www.survivalrunboerakker.nl of telefonisch op 06-12285860.