Fameuze rommelmarkt de Flint op 9 april

Nietap – De jaren 2020 en 2021 zijn overgeslagen vanwege de bekende reden, maar zaterdag 9 april is het eindelijk weer zover: Rommelmarkt bij OBS de Flint in Nietap.

Er zullen veel herbruikbare spullen zijn vanwege het niet door gaan van de vorige 2 jaren dus dat belooft wat. De opbrengst zal dit jaar voor het eerst niet alleen voor de school zijn, maar samen met de leerlingen is besloten de helft van de rommelmarkt opbrengst aan de Oekraïne te schenken. De leerlingen zijn zelf ook druk hun bijdrage aan het leveren met een statiegeld flessen actie.

Rommelmarkt dekt eigenlijk de lading niet meer, het zijn namelijk allemaal hele mooie herbruikbare spullen. Speelgoed, boeken, elektronica, glaswerk, kunst, klein meubilair, kortom alles voor in en om huis. Niet alleen zijn er 2e handsspullen te koop. Inmiddels is het Rad van Fortuin een traditie met ook dit jaar weer prijzen die er uit springen en zeker de moeite waard zijn. Loten worden verkocht op de markt door de kinderen van groep 7 en 8. Op het gezellige terras zijn verschillende versnaperingen te verkrijgen. Nieuw dit jaar is dat  je bij één kassa ook met pin kunt betalen! Iedereen is op zaterdag 9 april tussen 13:00 en 16:00 uur van harte welkom op het schoolplein van OBS de Flint, J.P. Santeeweg 109 te Nietap.