Feest bij Cuisinerie én met inauguratie

actueel

RODEN – Onlangs was het 15 jaar geleden dat Harro & Anouk aan een nieuwe uitdaging begonnen. Op Landgoed Mensinge zijn zij destijds gestart met hun restaurant Cuisinerie Mensinge. Zij werken altijd met producten uit de regio, veelal biologisch. Biologisch betekent: zo

natuurlijk mogelijk tot stand gekomen met zo min mogelijk kunstgrepen en dus zo min mogelijk belastend voor mens en milieu. Dat deze werkwijze volkomen aansluit bij de idealen en de code van eer van Euro-Toques Nederland moge duidelijk zijn. Immers, de grootste restaurantvereniging van Nederland heeft puur, eerlijk, ambachtelijk en regionaal al bijna 30 jaar hoog in het vaandel staan. En nu, 15 jaar later, werd het tijd voor een bevestiging van hun inzet en hebben zij het lidmaatschap aangevraagd. Op de dag van hun jubileum werd het dus dubbel feestelijk, mede door de toetreding tot Euro-Toques. Het was een zeer zonnige dag in alle opzichten: het weer werkte mee en het programma was perfect! Met diverse leveranciers op een culinaire markt, verschillende proeverijen en de gebruikelijke knallende kurken bij de sabrage was het een topdag.

UIT DE KRANT