Ferdinand Pierik

EEN – De Hervormde Gemeente te Een verwelkomt aanstaande zondag Proponent Ferdinand Pierik als nieuwe Predikant. Pierik is woonachtig in het Gelderse ’t Harde (nabij Oldebroek) en zal naast predikant in Een ook predikant in Drachten worden. Pierik studeerde af als theoloog aan de Protestantse Theologische Universiteit te Amsterdam en werkzaam als medewerker binnen sociale voorzieningen.
Komende zondag kan men kennis komen maken met Proponent Pierik. Hij zal in de ochtenddienst, welke om 10:00 uur start, worden bevestigd in het ambt van Predikant. De dienst zal worden geleid door ds. PJ den Admirant uit Apeldoorn. ’s Middags vindt vanaf 14:30 uur de intrededienst van ds. F. Pierik plaats. Beide diensten vinden overigens plaats in Drachten, alwaar hij aan de Kapelkerk aan de Berglaan 10 zal worden geïnstalleerd. Alle belangstellenden worden van harte uitgenodigd om kennis te komen maken in Drachten.
De Hervormde Gemeente te Een is blij met de nieuwe predikant. De in 1912 gestichte gemeente telt ongeveer nog negentig gemeenteleden. Sinds 4 oktober 2011 is zij een hervormde gemeente van bijzondere aard met een parttime-predikantsplaats, die vanaf 19 februari 2012 wordt bezet door Ds. J.M. van Wijk. 
Foto: Facebook Ferdinand Pierik.