Flexx Music Woldhoorn Vertelt

TOLBERT – Was er vorig jaar nog het spetterende afscheidsconcert van maestro Henk van Ras.Nu zijn de muzikanten van bigband en fanfare klaar voor het concert onder leiding van nieuwe dirigent en bandleider Hildo Flierman. Na een sollicitatie procedure bleek dit een goede combi en zijn beide vanaf september de samenwerking aangegaan. Dat is tot nu toe een succesvolle combi gebleken. Na een mooi, swingend sfeervol optreden op de kerstmarkt in Tolbert zijn de fanfare en bigband klaar voor ‘’het’’ concert van het jaar.

De muzikanten en bandleider hebben niet stilgezeten en een compleet nieuw programma voorbereid. De fanfare neemt u mee op reis met beroemde verhalen met tekst en bijpassende muziek. Hierbij kunt u denken aan Lord of the Rings, The Godfather en Canterbury Choral.

De tweede helft zal de swingende muziek van de bigband klinken. De energie en het enthousiasme spat ervan af als de muzikanten nummers als In the Stone, Uptown Funk en Everything she does is Magic spelen. Zangeres Silja van de Brink, vult aan en maakt het totaalplaatje prachtig. Het dak mag eraf!

Tevens is tijdens deze avond de prijsuitreiking van de verhalenwedstrijd voor jeugd tot 16 jaar. De prijzen t.w.v. 25 euro worden uitgereikt en de winnende verhalen zullen verteld worden.

De verhalen kunnen tot 23 maart ingeleverd worden. Meer info www.flexxmusicwoldhoorn.nl

Flexx Music Woldhoorn Vertelt! 30 maart 20:00 uur in de Postwagen Tolbert

Donateurs en deelnemers verhalenwedstrijd gratis, vanaf 16 jaar 6 euro per persoon.