Flinke Pink ‘Black’ vetter dan ooit te voren

LEEK- De Blackedition van Flinke Pink staat bekend als het ‘hardste’ muzikale evenement van het Pinksterweekend in Leek., volgens de organisatie. Al meer dan 15 jaar is deze avond onderdeel van het 4 daagse Flinke Pink Festival op de unieke openluchtlocatie Podium Nienoord in de bossen van het gelijknamige landgoed. Naast de Blackedition is er ook een ‘White-avond’ op zondag met meer toegankelijke dancemuziek, een 90’s feest op de vrijdagavond en livemuziek op de maandagmiddag.

De komende Flinke Pink “Black” is op zaterdag 3 juni vanaf 19.30 tot 1.30 uur en belooft heel “vet” te worden. Maar liefst 9 (!) deejay’s staan er op het programma dat organisator Sikko Cazemier samen met Daniel Vermeend (van Criterium Productions uit Groningen) heeft samengesteld. De avond start met Silvio Aquila en Kalas om 19.30 uur gevolgd door Cypher en Kuzak om 21.30 uur. Aansluitend om 23.00 uur Sins of Insanity en Twin Towers. De afsluiting is van 00.30 tot 1.30 uur met D-Noize en Phonzo. De MC op deze avond is Hyper. Qua licht en geluid wordt de 2017 editie van Flinke Pink weer naar een hoger niveau getild. Een nieuw, fors groter decor en idem dito lichtshow zullen van deze “Black” edition de beste maken tot nu toe!

Ook dit jaar werkt het festival weer met een passe-partout. Je betaalt éénmalig slechts 5 euro entree en je hebt het gehele weekend (vrijdag- zaterdag- en zondagavond) onbeperkt toegang tot het festival. Op maandagmiddag, als tal van Groninger popbands het schitterende openluchtpodium bestijgen, is de entree gratis. Het volledige Flinke Pink programma met alle festivalinfo is te vinden op www.facebook.com/flinkepink en op de vernieuwde website www.flinkepinkfestival.nl.