Gemeente verzamelt top ideeën voor Roder winkelcentrum

RODEN – Heb jij ideeën om het Roder winkelcentrum zó aantrekkelijk te maken dat shoppen een feestje wordt? Kom dan donderdag 16 februari naar het oude gemeentehuis in Roden om jouw centrumvisie te delen tijdens een brainstormsessie! Roden is al lang een heel belangrijk centrum in het noorden van Drenthe. Het heeft een levendig centrum en er zijn volop activiteiten. Maar om ook in de toekomst een leuk en aantrekkelijk centrum te blijven, is het belangrijk daar goed over na te denken en dat vast te leggen in een visie.

Met de te ontwikkelen visie wil de gemeente Noordenveld voortbouwen op die identiteit. De centrumvisie richt zich op verschillende thema’s, zoals de winkelbeleving en de recreatiemogelijkheden in Roden. Tijdens de interactieve bijeenkomst worden de verschillende thema’s behandeld en ideeën verzameld op verschillende borden.

“Tijdens een brainstormsessie spelen jouw verhalen, foto’s, tekeningen, de mooiste dromen en gedachtes een grote rol bij de vorming van de nieuwe centrumvisie. Als inwoners bepalen jullie namelijk de identiteit van Roden. Dit willen we graag doen op een informele manier, waarbij we graag alle ideeën over de toekomstige inrichting van het centrum van Roden horen”, aldus het college van B&W. Donderdag 16 februari van 19:30 tot 21:00, oude hal gemeentehuis.