Geslaagde jubileumdag KC Rodenburg

LEEK – Na ruim een jaar van voorbereidingen, denkwerk en het bereiken van oud-leden, was het op donderdag 4 juli 2019 zover. KC Rodenburg 50 jaar! Hiervoor werd een spectaculaire jubileumdag op zaterdag 6 juli 2019 georganiseerd. De ochtend begon met een zeskamp voor de jeugd inclusief een stormbaan en levend tafelvoetbal. Na afloop van de zeskamp werden er lekkere pannenkoeken gebakken door ‘Pancakes on tour’ voor alle kids en begeleiders.

Rond 15.00 uur liep het terrein vol met leden en oud-leden van de club. Maar liefs 238 reünisten hadden zich aangemeld voor deze speciale dag. Ontmoetingen vonden plaats en er werden herinneringen opgehaald. Speciaal voor deze dag was er een quiz “Door de jaren heen” gemaakt, met algemene korfbalvragen en vragen van de clubhistorie. Deze werd, net als een fotopresentatie van de afgelopen 50 jaar, afgespeeld op een groot scherm van ‘Cazemier Verhuur & Evenementen’.

Men kon gebruik maken van een barbecuebuffet.  Na de barbecue maakte de ‘Alsjemaardocentband’ plaats voor ‘DJ Sowieso’. Er werden lekkere plaatjes werden gedraaid en er werd gedanst. Rond 22.00 uur werd de barbecue opnieuw opgestookt en kon men nog een broodje hamburger krijgen voor de late-night trek. Rond 01.00 uur was het tijd om de lichten uit te doen en vertrok men huiswaarts.