Gezellig concert mét humor door Gekleurd Grijs

RODEN – In de maand april wordt door Gekleurd Grijs in Actie in samenwerking met welzijn-, ouderen- en zorgorganisaties een gevarieerd senioren-programma gepresenteerd voor ouderen en belangstellenden. Het Drents Senioren Orkest verleent ook dit jaar graag haar medewerking hieraan met een bijzonder concert. Het Drents Senioren Orkest organiseert in het kader van Gekleurd Grijs op zaterdagmiddag 13 april in Roden, ‘Op de Helte’, aan de Touwslager 125 een gezellige middag met muziek en humoristische verhaaltjes.

De bekende schrijver, radiomaker, presentator, zanger en  verhalenverteller Jans Polling zal zijn medewerking verlenen. Hij zingt onder andere liedjes en vertelt humoristische verhaaltjes in het Drents. Samen met het Drents Senioren Orkest zal hij bijvoorbeeld zijn lied ‘Drents’ ten gehore brengen.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Henk Veneman. De bijna zestig muzikanten maken al vele jaren muziek die ze zelf leuk vinden om te spelen en waarnaar ook de doelgroep ouderen graag luistert. Pittige marsen, swingende muziek, licht klassiek, kortom muziek waar je blij van wordt. Wij maken er een feestje van! Na afloop kun je gratis hapjes genieten hapjes van sponsor VanSmaak. Aanvang: 14.30 uur. Entree 10,00 euro per persoon.