GOMOS sluit trainingsweekend af met overwinning

|
| Foto: |

NORG - Het afgelopen weekend stond voor de selectie van Gomos in het teken van teambuilding. Onder leiding van de nieuwe trainer Wim Bakering (en overige staf) werd een trainingsweekend georganiseerd. Het succesvolle trainingsweekend werd afgesloten met een 5-0 overwinning op vierdeklasser Haren. De zaterdag begon met een ochtendtraining. Na de lunch stond er een groepsgesprek op het programma. Vervolgens ging de selectie voetbal-klootschieten door de bossen van Norg. De eerste dag werd afgesloten met een gezellige barbecue in de kantine. De zondag werd gestart met opnieuw een ochtendtraining. Om 14:00 uur werd er een oefenwedstrijd tegen Haren afgewerkt. Op een regenachtig sportpark Schapendrift kwamen alle beschikbare spelers in actie. Door een doelpunt van Jeroen van der Horst ging GOMOS met een 1-0 voorsprong de rust in. Jannes Siegers (2x) en Jelle Smilda waren in de tweede helft trefzeker. Uit een corner van Auke Rozema kopte een speler van Haren nog in eigen doel. Zo werd het trainingsweekend afgesloten met een 5-0 overwinning. Tevens was dit de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding. Volgende week zondag 23 augustus begint het bekertoernooi met een uitwedstrijd in Winschoten tegen BATO. Vervolgens komen Veendam 1894 (donderdag 27 augustus) en Annen (zondag 30 augustus) op bezoek in Norg.