Goud, zilver en brons bij provinciaal kampioenschap voor Gym Academy

GRAMSBERGEN – Zaterdag 8 februari reisden drie teams van Gym Academy af naar Gramsbergen, waar het provinciaal kampioenschap werd gehouden. Dit was de tweede plaatsingswedstrijd en tevens kon er gestreden worden om provinciaal kampioen te worden. Alle deelnemende teams van de Gym Academy wisten een podiumplek te bemachtigen.

Het c senioren trio Eva van Sluijs, Elien Kluiter en Lynn Renkema wisten twee  foutloze oefeningen te draaien en daarmee het goud te pakken. Ze werden hiermee provinciaal kampioen van Groningen en hebben daarnaast een persoonlijk puntenrecord behaald en voor de tweede keer het limiet voor de halve finale  binnen gesleept.

Het tweede team van Gym Academy was het c junioren trio Fleur Vegter, Feliene Baron en Babette van Hussel, ze  lieten  twee mooie oefeningen zien en straalden op de vloer, hun oefeningen werden beloond  met een mooie zilveren medaille  en ook zij hebben voor de tweede keer het limiet behaald.

De wedstrijddag werd afgesloten door het c senioren duo Amerins van der Steen en Fardau Feenstra. Met een foutje in de tempo oefening wisten ze zich te herpakken bij de balansoefening en hiermee scoorden ze zelfs de hoogste artistieke score. Dit leverde hun een mooie derde plek op.

29 maart zullen de teams voor de laatste keer in actie komen om hopelijk een plekje te bemachtigen in de halve finale .