Gratis Jaarbeursbier voor buurtfeest

    RODEN – Jaarbeurs Roden stelt twee laatste doosjes Jaarbeursbier met elk 24 flesjes beschikbaar voor de twee leukste buurtfeesten in de gemeente Noordenveld. De buurtfeesten moeten plaatsvinden vóór de Rodermarkt 2019. Wie hiervoor in aanmerking wil komen, dient een motivatie per email vóór 25 augustus naar info@jaarbeursroden.nl te sturen. De buurtfeesten moeten georganiseerd worden door en voor volwassenen boven de 18 jaar.

    Uit de inzendingen worden, door het bestuur van Jaarbeurs Roden, de twee leukste buurtfeesten gekozen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
    In de maanden augustus en september worden veel buurtfeesten georganiseerd. Vakantiegangers  komen of zijn weer thuis en de (sterke) verhalen worden bij buurtfeesten uitgewisseld. Ook het bestuur en vrijwilligers van Jaarbeurs Roden werken hard aan het komende Rodermarkt feest in september. “Als wij buurtfeesten in Noordenveld in de aanloop naar de Rodermarkt zo kunnen steunen is dat natuurlijk geweldig”, aldus Andre Brasse van het Jaarbeursbestuur. “Zo langzaamaan beginnen de Noordenvelders in de stemming te komen voor de Rodermarkt en daar helpen we ze graag bij.”

    Het eerste doosje Jaarbeursbier is als in de vorm van sponsoring geschonken aan het buurtfeest van de Markiezenhof in Roden. Dit bracht het bestuur op het idee om de allerlaatste twee doosjes beschikbaar te stellen aan twee andere buurtfeesten in Noordenveld.

    Jaarbeurs Roden heeft eenmalig in samenwerking met Baxbier Groningen een eigen onvolprezen Blond Bier van hoge gisting gebrouwen. Het bier werd op de NoorderExpo geschonken en trok veel speciaalbier drinkers naar het horecaplein op de beurs. Het 6,5% categorie 1 bier kent veel liefhebbers in Noordenveld en omgeving.