Gratis topentertainment bij Roner horeca

Horeca timmert weer danig aan de weg

RODEN – In Roden hoeft echt niemand zich te vervelen tijdens de Rodermarkt. Zeker niet als het programma van de plaatselijke horecazaken in ogenschouw genomen wordt. Bovendien is alles gratis toegankelijk. Topentertainment voor niets dus, en daarmee steken de ondernemers hun nek echt uit.

Het zal voor de consument lastig kiezen worden de komende week. Elke ondernemer biedt namelijk een meer dan uitstekend programma. De Pompstee bijvoorbeeld, start op zaterdag 24 september met ‘Urban House Rocker’. Praia del Sol verleent medewerking, net als vaste DJ Sowieso en Timothy Setrodimedjo. Een dag later – zondag dus- is het op het gezellige terras van de Pompstee goed toeven met live muziek. De maandagavond en nacht staat in het teken van vervolgen tijden met ‘The 90’s are Back’. Bezoekers kunnen dan helemaal uit hun bol gaan op de hits uit het verleden. Op dinsdag is er net als op zondag live muziek op het ongetwijfeld drukbezochte terras van de Pompstee. En nogmaals: alle dagen vrij entree.

Ook Mo’s Café komt met een indrukwekkend programma, dat al op vrijdag begint. Vanaf 22.00 uur treden Nigel Kreuger en Wesley Meurs op. Bekende gezichten, onder andere van ‘Bloed, Zweet & Tranen’. Op zaterdag staan vanaf 22.00 uur Marco Schuitmaker, Dario, local-hero Eltjo en Frank Verkooyen bij Mo’s Café, terwijl op zondag – vanaf ongeveer 15.00 uur- Raymond Smit en Wimmie Bouma te gast zijn bij Monique. Dave Green is op maandagavond vanaf 21.00 uur te zien en te horen en ook de dinsdag belooft vuurwerk met optredens van Lytse Hille, Rudi de Wit en een mystery guest. En ook bij Mo’s Café geldt: er hoeft geen entree betaald te worden.

Onder de Linden? Ook al een prachtig en gevarieerd programma. Op vrijdag (vanaf 23.00 uur) staat ‘Kiek Now Us’ in de grote zaal. De band werd vooral bekend van het voorprogramma van Normaal. Zaterdag wordt het zeker ook gezellig bij ODL. ‘Ideaal’ staat dan in het café, in de grote zaal treden Solidiar, Sieneke en René Karst op.  Zondag staat Solidair bij Piet en Griet, maandag treedt het Garden Duo op in het café. Dinsdag? Ook al genoeg vertier met Solidiar in de grote zaal en met om 19.00 uur een optreden van Henk Bernard. In het café speelt dan stemmingsorkest Unique. Op woensdag hoeft niemand na de kortebaan naar huis, want dan treedt de band JAS op. En net als bij Mo’s café en De Pompstee hoeft ook bij ODL geen entree betaald te worden.

Ook bij Het Wapen van Drenthe is de komende week weer genoeg te beleven. In het kader van de serie ‘Music@TheCorner’ staat vrijdagavond een optreden gepland van de Slow Movin Outlaws. Zij staan te boek als een meer dan uitstekende country tributeband. Hun optreden start om 21.25 uur en zoals altijd is de entree gratis. Ook op zaterdag is er live muziek bij Het Wapen. Band Jas zal dan een optreden verzorgen en zal er ongetwijfeld voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Dinsdag tenslotte, treedt vanaf 12.00 uur de band 6pack op, bekend van onder meer rasartiest Wim Feith. Het Wapen is alle dagen geopend, ook voor lunch en diner.

kiek-now-usdario%20website