Gratis zomerconcert Roden Girl Choristers

RODEN – Daan Nijman uit Roden maakt samen met vier andere boekverkopers kans op de titel Boekverkoper van 2016/17. Dankzij het feit dat klanten en andere mensen die de winkel een warm hart toedragen massaal gestemd hebben op Daan Nijman. Begin september maakt de vakjury tijdens de boekenbeurs Manuscripta in Amsterdam bekend wie er dit jaar met de eretitel aan de haal gaat.

Als dank voor de steun nodigt Boekhandel Daan Nijman alle stemmers uit voor een zomers concert in de Dorpskerk van Peize op vrijdag 24 juni om 20.00 uur. Onder de titel A Summer Serenade – All about bees, birds and other summer happenings zingen de Roden Girl Choristers een gevarieerd programma met muziek van John Ireland, Vaughan Williams, Mendelssohn en Chilcott. Het koor staat onder leiding van Sonja de Vries en wordt begeleid door organist Sietse de Vries. Er is beperkt ruimte in de kerk, dus het is wel nodig een kaart te reserveren via info@daannijman.nl of op te halen in de winkel aan de Heerestraat in Roden.
Voor mensen die al een kaart of kaarten gekocht hebben, geldt dat zij het aankoopbedrag van hun kaart terug ontvangen. Zij kunnen zich hiervoor melden in de winkel.