GSV Statera wil via Poiesz Jeugd Sponsor Actie verenigingsleden aankleden

NIEUW-RODEN – GSV Statera doet mee met de actie van de Poiesz. Daarom trommelen ze zoveel mogelijk leden op om te helpen en op zaterdag 2 maart geven streetdancegroepen van Tessa Meinardi een demonstratie bij de supermarkt in Nieuw-Roden.

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van GSV Statera staat kleding voor de leden en trainers. GSV Statera is een nieuwe vereniging, ontstaan uit V&L en VOG. Beide clubs hadden het zwaar en besloten samen verder te gaan in een nieuwe vereniging. Het gaat nu goed, het aantal leden groeit.
De bedoeling is om dit mede via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Gym Sport Vereniging Statera wil iedereen dan ook vragen om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van GSV Statera bij de Poiesz supermarkt in Nieuw-Roden helpt u al mee.

Tijdens de week van 25 feb – 3 maart mag GSV Statera zichzelf promoten in de winkel. Op zaterdag 2 maart zijn zij van 10.00 en 15.00 uur aanwezig in de winkel om de actieartikelen voor extra munten aan de man te brengen. Om de klanten “op te warmen” verzorgen streetdancegroepen van Tessa Meinardi meerdere demonstraties bij de winkel.

De actieartikelen zijn roombroodjes en rookworsten, in de aanbieding dus en met extra munten.