Hans Dorrestijn

TOLBERT – Hans Dorrestijn, tekstschrijver en cabaretier, komt zondag 17 februari naar de CazemierBoerderij in Tolbert voor een lezing over zijn nieuwste boek ‘Het rimpelperspectief’.
Nu Hans Dorrestijn op leeftijd is gekomen blikt hij terug op zijn leven. Hij mijmert over zijn jeugd, de vergankelijkheid, het naderend einde en over alle vrienden en kennissen die hem reeds zijn voorgegaan. Maar Hans zou Hans niet zijn als hij daar geen heel vrolijk boek over zou schrijven. Want bejaard zijn heeft ook zo zijn voordelen. Denk alleen al aan alle verworven inzichten over de moderne tijd, die Hans graag met u deelt. Dat levert mooie verhalen op over bukken, brilpoetsdoekjes en geraniums, ‘Berichten uit het bejaardenhuis’, speciale aandacht voor de oeroude aardappel en nog veel meer. En last but not least, een indrukwekkende ode aan alle ‘Herauten van de dood’. Lang leve de oude dag en lang leve Hans Dorrestijn!
Boekhandel Daan Nijman verzorgt de boekverkoop waarbij er volop ruimte is om boeken te laten signeren. Dorrestijn is op zondag 17 februari om 14:30 uur in de CazemierBoerderij. Entree kost tien euro, inclusief koffie/thee. Kaarten bestellen kan via tickets.daannijman.nl. Ook bij de winkel van Daan Nijman te Roden en bij Kapsalon Hair & Beauty te Tolbert zijn de kaarten verkrijgbaar.