Help MHC Roden met het winnen van een nieuw hockeyveld

RODEN – MHC Roden heeft jouw hulp nodig! Tot en met 18 april aanstaande loopt er een actie van Hockeywerkt. Met deze actie kan MHC een splinternieuw roze hockeyveld winnen. Daarvoor heeft de hockeyclub veel stemmen nodig. Iedereen kan stemmen, je hoeft dus geen lid te zijn van de club. Help jij MHC Roden met het winnen van een nieuw veld?

MHC Roden komt uit een diep dal wat betreft ledenaantallen en sportieve prestaties. De club doet er alles aan om de vereniging aantrekkelijker te maken en met de hulp van vrijwilligers het clubhuis op te knappen, één van de velden te vervangen, leuke activiteiten te organiseren voor de jeugd en wedstrijden van de vlaggenschepen van de vereniging live uit te zenden via YouTube. Een nieuw roze hockeyveld zal een enorme bijdrage kunnen leveren aan de groei van de club.

Om te kunnen winnen moet de hockeyclub percentueel gezien de meeste stemmen binnenhalen ten opzichte van het aantal leden. Wacht dus niet en stem op ‘Roden’ via https://www.hockeywerkt.nl/petitie-roze-hockeyveld/!