Hoera! Doe mee met de Gemaskerde Lezer speurtocht door het centrum van Roden

RODEN – Hee speurneus! Van 28 april tot en met 8 mei kun je in het centrum van Roden op zoek naar de Gemaskerde Lezer! Op verschillende plekken in het centrum vind je achter ramen en in etalages Hoera!-vlaggen met een boek en een QR-code. Wanneer je deze code met je mobiel scant, krijg je een gemaskerde lezer te zien, die een stukje uit zijn of haar favoriete boek voorleest. Wie is er gek op de Grote Vriendelijke Reus? En wie leest er over Dolfje Weerwolfje en waarom? Wie is toch die Gemaskerde Lezer? Is het de burgemeester, de tandarts, de kapper, een voetballer, is het Tjibbe Veldkamp, een schrijver of de politieman of misschien een juf of meester die je kent?
Kijk snel in de Krant en haal er het bingovel uit, ga met zo veel mogelijk vriendjes, je ouders, opa’s en oma’s en wie er nog meer mee wil het dorp in en zoek alle QR-Codes.
Meer informatie en de route vind je bij de bibliotheek. Ook hangen daar de QR-codes van de kinderen die een filmpje hebben ingeleverd.
Je ingevulde Bingo-vel kun je tot 15 mei inleveren bij de bibliotheek en als je mazzel hebt win je nog een leuke prijs ook!
‘Hoera! Noordenveld heeft er lezers bij’ is een initiatief van Biblionet Drenthe en de bibliotheken van Noordenveld. Meer informatie: www.hoeraeenlezererbij.nl of Facebook: Hoera, Noordenveld heeft er nieuwe lezers bij. Houd ook even de Krant van volgende week in de gaten; daarin staat een uitgebreid artikel over Hoera!