Holthuizen Golfwedstrijd ‘Ot en Sien Open’ 1e Pinksterdag

Roden Holthuizen Feest-8

RODEN – De Golfclub Holthuizen organiseert wederom een open golfwedstrijd op de eerste Pinksterdag 20 mei. Een open wedstrijd wil zeggen dat de deelname ook voor niet-leden van de vereniging, dus gasten van andere golfverenigingen in het land, mogelijk zelfs gewenst is!

Deze editie is na een aantal jaren weer in ere hersteld en met behulp van een aantal Holthuizen bedrijfsleden, alsmede de lokale middenstand van Roden is het mogelijk gemaakt om een fraai prijzenpakket voor de diverse speelsterkte categorieën samen te stellen.
Sponsoren zijn Intersport Roden, Meetburau G2, de Boer Management Support en Smits Expo, die voor de financiële middelen en de aankleding van het evenement zullen zorgen.
Verder zijn er fraaie prijzen beschikbaar gesteld door Horeca Holthuizen, Gezondheidswinkel Rima, de Zuivelhoeve, Alex Brillen, het Vishuis, Heijkens Zoetwaren, de Fiets en Galerie Barth Art. Zonder deze steun zou het niet mogelijk zijn geweest om dit aansprekende golfevenement te organiseren en een vermelding op de nationale golfkalender te krijgen.

Aanvankelijk begonnen als een Pro-Am 2-daags evenement, is later het thema van Pro-Am omgezet in een “Open”, met deelname van gastspelers. De opzet is een competitieve18-holes wedstrijd in 2 handicap categorieën voor dames en heren.
Categorie 1 strokeplay: handicap 0-14.9 en categorie 2 stableford: handicap 15-28, er wordt in mixed flights gespeeld en de minimum leeftijd voor de deelnemers is 18 jaar.

De winnaar van het bruto strokeplay-klassement mag zich de “Master “van het toernooi noemen en ontvangt, naast de naamsvermelding als winnaar2018 op de fraaie wisseltrofee, ook een persoonlijke prijs, bestaande uit een fraai kunstobject met certificaat van kristal. Voor de overige winnaars van respectievelijk het netto strokeplay-klassement en het stableford-klassement zijn er tevens fraaie kunstobjecten te winnen.

Voor verdere informatie kan men de website raadplegen van Golfclub Holthuizen (www.golfclubholthuizen.nl).