Hoofdsponsor met Hoofdprijzen

roden nieuwe sponsor volksvermaken

Aforum nieuwe hoofdsponsor Volksvermaken

RODEN – Opnieuw is Volksvermaken er in geslaagd een nieuwe hoofdsponsor te vinden, in een tijd dat vele verenigingen alleen maar sponsors af zien haken. In het recente verleden deden Volksvermaken en Aforum al zaken, nu is het hoofdsponsorschap een feit. Aforum is wellicht al bekend om sportprijzen, sportkleding en relatiegeschenken. Aforum richt zich in Roden en omgeving vooral op sportprijzen. Aforum startte nog geen jaar geleden. En het moet gezegd: De wijze waarop Annet en Hendrik aan de weg timmeren, is opmerkelijk.
‘We zijn op het nulpunt gestart. Het gaat echter boven verwachting. Hoe we dat doen? Door je te laten zien en horen, door ‘deurtje te bellen’, door onze bekende TucTuc en uiteraard door verenigingen actief te benaderen. Mensen moeten weten dat je er bent en weten wat je doet. Hoewel we veelzijdig zijn, richten we ons in Roden en omgeving specifiek op sportprijzen. Ideaal natuurlijk, want tot voor kort moesten mensen voor sportprijzen naar Assen of Groningen. We kunnen heel veel bieden’. De mogelijkheden zijn (bijna) onbegrensd, volgens Annet en Hendrik. Dat laatste blijkt als ze de collectie laten zien. Ook sportprijzen en relatiegeschenken zijn met de tijd mee gegaan. Door de eigen apparatuur kunnen ze vrijwel alle figuren graveren. ‘Met een laser kan elk logo, elke naam op vrijwel elk product gemaakt worden. Zodoende krijg je unieke trofeeën en relatiegeschenken.
Logo’s en namen kunnen met ons apparaat op hout, glas, metaal, papier, leer en suède gemaakt worden. Dat is geen enkel probleem. Onze kracht is flexibiliteit en betrouwbaarheid. We willen er alles aan doen om het de klant zo goed mogelijk naar de zin te maken.’ Via Volksvermaken hoopt Aforum zich nóg beter te kunnen profileren. ‘Het sponsorschap biedt ons hopelijk een nieuw netwerk, aan de andere kant steunen we een vereniging als Volksvermaken graag. Zij organiseren veel voor de gemeente Noordenveld, dat moet je als gemeente koesteren. Daar dragen wij dus graag ons steentje aan bij.’(www.aforum.nl)