Horoscoop 1-11-2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 1 november – 7 november  2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Voelt u zich in de hoek gedreven? Dat is toch niet nodig, want u bent zelf mans genoeg om u te laten horen. Laat niet zo over u heen lopen en kom voor uzelf op.

STIER (22 april t/m 21 mei): Het wordt een onrustige week voor de Stieren. U denk dat alles op rolletjes loopt, maar het één na het ander lijkt in duigen te vallen. Wees niet bang: er is nog genoeg te redden, als u het hoofd maar koel houdt.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Er komt iets nieuws op uw pad en het is groot en tijdrovend. Wellicht een groot zakelijk project of juist goed nieuws in de privésfeer. Wat het ook is; u geniet er volop van en gaat er volledig voor.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): Qua energieniveau staat u er deze week wat karig voor en dus is het zaak uw rust te pakken en voor regelmaat te kiezen. Al die uitjes en bijeenkomsten kunnen wel even wachten.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Wie wat wil bereiken, zal er hard voor moeten werken en daar wringt de schoen een beetje, beste Leeuw. Het liefst spant u anderen voor uw karretje, maar deze week zult u zelf aan de bak moeten.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Het rommelt op liefdesgebied bij de Maagden. Een relatie is aan wat onderhoud toe of het wordt misschien tijd een nieuwe weg in te slaan.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Er komen nieuwe mensen op uw pad deze week, waarvan een aantal veel voor u zullen gaan betekenen. Scheidt het kaf van het koren en stop alleen energie in die personen waarbij u een goed gevoel heeft.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Het wordt een pittig weekje, waarin het vooral van belang is dat u voet bij stuk houdt en staat voor uw eigen idealen. Andere zullen tornen aan uw visie, maar wie doorzet, wacht een mooi resultaat.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Laat u niet van uw stuk brengen door het commentaar van een ander, maar vaar uw eigen koers en kies uw eigen weg. Het weekend brengt een leuke verrassing met zich mee.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Het is een goede week om eens te bedenken waar u heen wilt in uw leven en welke doelen u nog wilt realiseren. Plannen om uzelf te ontwikkelen hoeven niet per se op de lange baan geschoven te worden, want u krijgt al snel een kans ze werkelijkheid te maken.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Al een poos werkt u enthousiast aan een groot project, maar deze week heeft u het gevoel volledig vast te lopen. Een ander paar ogen op uw werk zal er voor zorgen dat u een andere weg inslaat.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Een vriendschap wordt danig op de proef gesteld als er een financieel probleem speelt. Het is aan u te bepalen waar u de meeste waarde aan hecht.