Horoscoop 1 maart 2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 1 maart tot en met 7 maart 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Opnieuw kunnen de Rammen strubbelingen op zakelijk gebied tegemoet zien. Deze week echter, bent uzelf beter in staat hiermee om te gaan en lijken de hobbels op uw weg zich uit zichzelf wel op te lossen.

STIER (22 april t/m 21 mei): Vooral communicatief bent u sterk en daardoor bent u prima in staat voor uzelf op te komen en duidelijk uw grenzen aan te geven. Van groot belang want wie teveel hooi op zijn vork neemt, zal zichzelf lelijk tegenkomen.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Hoewel u zich goed voelt, is het van groot belang te zorgen dat u zich ook goed blíjft voelen. Deze week is bij uitstek geschikt om er lekker op uit te gaan, of dat nu voor een dag of zelfs een langer uitstapje is.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Grote kansen komen op het pad van de Kreeften, maar het is wel aan uzelf deze te grijpen. Wie niks doet, ziet alles aan zijn neus voorbij gaan. Wie wel actie onderneemt, kan wel eens groot succes boeken.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De rek is er een beetje uit bij u. U bent snel geïrriteerd en heeft een kort lontje. De echte oorzaak van uw gemoed weet u diep in uw hart wel. Maar om daar wat aan te doen valt u zwaar.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Na de hoognodige rust die u heeft gepakt, is het deze week weer tijd om te knallen. Een beslissing waar u al even tegenaan hikt, kan nu worden genomen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Na wat strubbelingen in de relationele sfeer heeft u grote behoefte de remmen even los te gooien. En dan kan het maar zo zijn dat u even te diep in het glaasje kijkt, iets teveel geld uitgeeft of een flirt verder gaat dan verstandig is.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Planning is een belangrijk woord voor de Schorpioenen deze week. Als u niet oppast verliest u veel tijd aan zaken die de moeite niet waard zijn.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Eerlijk duurt het langst, is een spreekwoord dat u op het lijf geschreven is. Erg nobel, maar deze week wordt u weer even met de neus op de feiten gedrukt dat eerlijk niet altijd de beste weg is.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): De Steenbokken kunnen aan het begin van de week een vervelend bericht tegemoet zien. Hoe de week verder verloopt, ligt eraan hoe u het nieuws verwerkt. Sommigen hebben hier veel tijd voor nodig, anderen pakken zichzelf weer bij elkaar en gaan door.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U voelt zich frank en vrij, maar voor de gebonden Watermannen is dit natuurlijk totaal niet aan de orde. Als u ergens op aan stuurt, kunt u maar beter duidelijk zijn naar uw partner, want uw spel blijft niet onbestraft.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Wees verstandig en kies deze week voor regelmaat en voldoende rust. Die uitnodiging van die Stier kunt u beter links laten liggen, want deze persoon brengt niks goeds op uw pad.